Kremet pasta med laks

De tradisjonelle fiskemiddagene jeg pleier å lage blir kjedelig i lengden, særlig når man skal prøve å servere fisk flere ganger i uken. Må derfor prøve i finne nye måter å servere det på.

Denne varianten med pasta har virkelig falt i smak hos ungdommene i huset. Kjekt når selv den mest kresne av dem spiser tallerken sin ren, til og med alle fiskebitene er spist.

Retten er lett og sommerlig i smak, men hos oss serveres den hele året.

Ingredienser
400 g laks
1 løk
2-3 fedd hvitløk
1 ss timian
Sitronskall av 1 sitron
2 ss Oatly iMat Fraiche
3 dl Gryr
Salt og pepper
200 g pasta

Kok pasta etter anvisningen på pakken. Skjær laksen i treninger. Rens og hakk løk og finhakk hvitløk. Stek løken blank i en panne med litt olje og ha oppi hvitløken etter noen minutter. Ha så i Gryr og Oatly iMat Fraiche, revet sitronskall, pepper og salt. Kok opp og la småkoke i ca 5 min.
Tilsett laksen og timian og la småkoke videre til laksen er gjennomkokt.

Rør inn pastaen og server når den er gjennomvarm.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *