Glutenfrie pannekaker uten egg og melk

Jeg rakk heldigvis å få ut denne oppskriften i tide til pannekakedagen. Så håper jeg at den kan bidra til at noen som ellers ikke ville fått servert pannekaker i dag, kan få det.

Server dem med bacon til middag, eller med syltetøy til dessert eller kos. Eller hva med kanel, sukker og is.

Ingredienser
2 dl Jytte Arv (Original)
1/2 ts salt
1 ts psyllium / fiberhusk
1 ts bakepulver
1 ss kokosblomstsukker
4-5 dl plantemelk

Slik gjør du
Ha alt det tørre i en bolle. Tilsett litt og litt plantemelk mens du pisker det til en klumpfri røre.

La røra stå på benken en halvtime eller lenger før du steiker pannekakene. Om du må bruke smør eller ei når du steiker pannekakene avgjøres av hvilken type panne du bruker.

Oppskriften gir 5-6 pannekaker.

TIPS!
Jeg bruker KOKO kokosdrikk. Jeg opplever at det er stor forskjell på hvordan ulike plantemelker oppfører seg i mat, så anbefaler å bruke denne, eller en annen fyldig melk (tynn rismelk kan gjøre at pannekakene ikke henger sammen)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *