Coleslaw

Særlig om sommeren elsker jeg middagstilbehør av rå grønnsaker. Som variasjon til salat og vanlig råkost digger jeg coleslaw. Det er helt fantastisk til grillmat, spareribs og pulled pork.

Det går ganske fort å lage, og jeg syns det er praktisk med mat som bare smaker bedre om du lager det i god til før maten skal serveres. Da slipper man å stresse for å få alt til å være klart samtidig.

Ingredienser
2 gulrøtter
1 stort eple
100 g hodekål

4 ss Oatly iFraich
2 ss majones
saft av en 1/2 sitron
1 ts honning
Litt salt og pepper

Finsnitt hodekål, jeg bruker mandolin, men det går også fint å snitte med kniv. Riv gulrøtter og eple med råkostjern. Bland sammen en en stor bolle.

I en liten bolle blander du sammen resten av ingrediensene. Hell blandingen over i den store bollen, og bland godt sammen.

Dekk til bollen, og sett i kjøleskapet fram til servering. Det smaker best om det får stå i kjøleskapet minst et par timer.

TIPS
Om du ønsker glutenfri versjonen bytter du ut Oatlly iFraich med naturell plantebasert yoghurt.
Sitronsaft kan erstattes med 1 ss eplecidereddik.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *