Spicy pasta

Denne retten ble til en gang jeg hadde noen «chorizo style» grillpølser fra coop liggende i kjøleskapet og de nærmet seg best før dato. Det var bare jeg og datteren min som skulle ha middag den dagen, og siden hun er glad i pasta tenkte jeg å kombinere pølsene med pasta. Jeg er glad i mye smak og krydder, og kombinasjonen av disse tingene gav en veldig smakfull og god rett.

Retten er rask å lage, og du tilpasser fint selv hvor sterk du ønsker at den skal være ved å justere på mengde krydder, hvitløk og ingefær.

Ingredienser
2 fedd hvitløk
15 g fersk ingefær
1 løk
1 ts spisskummen
1 ts paprikapulver
1/2 ts pepper
2 ss tomatpure
1 pakke knuste tomater
1 ss kokossukker
1/2 ts salt
3 pølser (gjerne «chorizo style» fra coop)
1 pose baby spinat
150 g pasta

Kok pasta etter anvisning på pakken, og sett til side.

Del pølsene i biter og stek raskt i en panne med litt olje, ta dem ut av pannen og sett til side.

Hvitløk og ingefær rives på fint rivjern, løk finhakkes. Ha hvitløk, ingefær og løk i pannen sammen med litt olje og stek på middels varme til løken blir blank. Tilsett tomatpure og krydder, la surre i pannen et par minutter før du tilsetter knuste tomater, kokossukker og salt. Ha så i pølsene og la det hele putre i ca. 5 minutter. Deretter tilsettes en pose baby spinat. Rør til spinaten har falt sammen og ha så i den ferdig kokte pastaen. Rør sammen og la putre et par minutter slik at pastaen blir varm.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *