Pastasalat med kylling, mango og karridressing

Denne salaten var det datteren min som tipset meg om. Hun hadde fått den servert et sted og syns den var så god. Oppskriften var fra en australsk nettside. Den falt i smak hos både meg og de andre i husholdningen. Jeg har fornorsket oppskriften og endret litt på mengdeforhold for å tilpasse det sånn vi vil ha det.

Passer veldig godt som lunsj eller en lett middag.

Ingredienser
750 g kyllingfilet
Salt og pepper

250 g pastaskruer (glutenfrie)
2 stilker stangselleri
1 agurk
1 mango
Litt bladpersille

Dressing
1 tube majones (160 g)
2 ss eplecidereddik
1-2 ss mildt karripulver
1 ss lønnesirup

Start med å sette ovnen på 200 grader. Legg kyllingfilet i en ildfast form og krydre med salt og pepper. Sett i ovnen og stek til de er gjennomstekt. Jeg bruker steketermometer, men det tar vanligvis ca. en halv time.

Mens kyllingen steker lager du dressingen ved å ha alle ingrediensene i en bolle og rør godt sammen. Smak til mengden med karripulver. Sett til side.

Kok pasta etter anvisning på pakken.

Del stangselleri på langs og deretter i tynne skiver. Agurken deles først i fire på langs, deretter deles den også i tynne skiver. Mangoen deles i terninger på ca. 2 cm. Bladpersille finhakkes.

Når kyllingen er ferdig stekt og har fått avkjølt seg litt deles den også i terninger på ca. 2 cm.

Ha alt oppi en stor bolle (dressingen til slutt), og bland godt.

Enjoy!

TIPS!
Er du så heldig at du får rester er det supert som lunsj en annen dag. Salaten holder seg fint i en lufttett boks i kjøleskapet noen dager.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *